Mobile Home's

Alle mobile homes zijn compleet ingericht en enkele zijn geschikt voor max. 2 volwassenen en 2 kinderen en enkele voor max. 2 volwassenen en 3 kinderen. Bij aankomst zijn de bedden reeds voor u opgemaakt.

Onze mobile homes zijn verspreid geplaatst tussen de kampeerplekken en hebben elk hun eigen veld, waarop een picknick tafel en een aantal tuinstoelen ter beschikking staan.

Binnen zijn er 2 aparte slaapkamers, één met een 2 pers. bed en één met twee 1 pers. bedden.
(In enkele mobile homes is er een extra bed aanwezig voor kinderen tot ca. 7 jaar).

Slapen uw kinderen liever in hun eigen tentje dan is dat geen probleem, deze mag naast de mobile home worden opgezet (zonder extra kosten).
Ook bestaat de mogelijkheid om een campingbed en kinderstoel bij te huren.

In de centrale ruimte bevinden zich een ruime zithoek en ingerichte keukenblok met koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en een 4-pits gasstel.
Verder is er een toilet en douche aanwezig.

Om praktische en hygiënische redenen worden er geen huisdieren toegelaten en is het niet toegestaan om in de mobile home's te roken.Caravan

De caravan is compleet ingericht en geschikt voor een echtpaar of stel. Bij aankomst is uw bed opgemaakt. De caravan is voorzien van een rondzit, vast bed, toilet, keuken, koelkast/vriesvak, tuinset en televisie met nederlandse ontvangst.

Om praktische en hygiënische redenen worden er geen huisdieren toegelaten en is het niet toegestaan om in de caravan te roken.


Kortom, bij aankomst uw auto uitpakken en genieten van uw vakantie!
Beschikt u niet over een eigen kampeermiddel maar u wilt wel genieten van het mooie Puy de Dôme in Frankrijk, dan biedt onze camping uitkomst, we hebben 6 mobile homes en een caravan in verhuur.