TEST

Stacaravan Type A

Stacaravans Tulipe, Dahlia, Mimosa en Lilas zijn compleet ingericht en zijn geschikt voor max. 2 volwassenen en 3 kinderen. Bij aankomst zijn de bedden reeds voor u opgemaakt. Ook kunt u (indien beschikbaar) kiezen voor een nederlands zenderpakket met zenders die normaal gesproken in het basis pakket zitten

Onze stacaravans zijn verspreid geplaatst tussen de kampeerplekken en hebben elk hun eigen veld.

In de centrale ruimte bevinden zich een ruime zithoek en ingerichte keukenblok met koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, een 4-pits gasstel. Verder is er een toilet en seperate douche aanwezig.

Om te genieten in het zonnetje staan er een picknick tafel, 2 luxe stoelen en enkele tuinstoelen. De stacaravans zijn ouder dan 12 jaar.

Slapen uw kinderen liever in hun eigen tentje dan is dat geen probleem, deze mag naast de stacaravan worden opgezet (zonder extra kosten). Ook bestaat de mogelijkheid om een camping-bed en kinderstoel bij te huren.

Om praktische en hygiënische redenen worden er geen huisdieren toegelaten en is het niet toegestaan om in de stacaravan te roken.

Binnen zijn er 2 aparte slaapkamers, één met een 2 pers. bed en één met twee 1 pers. bedden en een extra bed voor kinderen tot ca. 7 jaar.

Kortom, bij aankomst uw auto uitpakken en genieten van uw vakantie!