Welkom op de camping

Nabij de Gorges de la Sioule verwelkomen Fred en Ria u in een natuurlijke en kindvriendelijke omgeving.
De camping biedt u 43 ruime kampeerplaatsen voor tent, caravan of camper op zowel zonnige als schaduwrijke plaatsen en voor campers is er een service punt aanwezig.
Op de camping staan 6 mobile home's en een caravan voor verhuur. Er is een bar-restaurant (kleine kaart) en wifi op het terrein.

De camping is ideaal geschikt voor gezinnen met kleine kinderen omdat het klein en overzichtelijk is. Voor hen hebben we twee speeltuintjes met o.a. trampoline, glijbaan, schommels, wipkip, draaistangen en zandbak. Er is een tafeltennistafel, zwembad, tennisbaan, klimmuur, jeu de boulesbanen. Verder mag gebruik worden gemaakt van het naastgelegen sportveld.


Vanaf de camping kunt u:


    *  routes in de receptie aanwezig

De nabije omgeving biedt vele mogelijkheden om een leuke, sportieve en ontspannende vakantietijd door te brengen.
Service punt voor campers.
Tip: neem een strak zittende zwembroek mee.
Shorts, bermuda’s e.d. zijn nl. niet toegestaan in ons zwembad.
KKC Kleine Kwaliteits Campings In hartje Frankrijk

De KKC is een samenwerking tussen zes kleine kwaliteitscampings in Frankrijk, allen met Nederlandse leiding. Onze familiecampings staan garant voor een fijne vakantie met het hele gezin in het hoogseizoen en in het voor- en naseizoen is het op de camping een eldorado voor de rustzoekers. De campings hebben allen hun sterke punten en bieden veelal dezelfde faciliteiten zoals WIFI, eetgelegenheid, speel-, zwem-, wandel- en fietsmogelijkheden, maar blinken uit in een persoonlijke benadering. Ondanks de ligging in zes departementen is de onderlinge afstand relatief klein. Ideaal voor een rondreis door een schitterend stukje Frankrijk of voor jarenlang kampeerplezier op mooie terreinen in verschillende gebieden, allen met de zekerheid van cultuur, historie, rust en ontspanning.

Deelnemende campings buiten Camping La Coccinelle in de Puy de Dome zijn:

Wakan Tanka in de Dordogne
La Perle in de Creuse
De Bois-Redon in de Tarn et Garonne
La Plaine in de Aveyron
Camping Chantegril in Liginiac